May 212009
 
INCREDIBIL! INCREDIBIL! INCREDIBIL!

Principala şi – din nefericire – singura martoră a celebrului CAZ ELODIA a dispărut! Presupunerea că ar fi fost ucisă este, odată cu trecerea timpului, tot mai plauzibilă! Telespectatorii au văzut cu groază cum, aseară, domnul Dan Diaconescu Direct îşi smulgea părul din cap!
Rezumatul acestei funeste întâmplări sună în felul următor: O bătrânică simplă, un om obişnuit, dar onest, ca mine sau ca dumneata, pe nume doamna Nora a văzut cum trei persoane o îngropau pe Elodia într-un mal înalt. În prima fază, bătrânica şi-a ţinut gura şi-a întins-o în Italia, dar a fost trăznită instantaneu de un proces de conştiinţă. Aşadar, s-a întors în România şi s-a pus la dispoziţia autorităţilor care, la auzul mărturiilor sale, i-au râs în nas! Miliţieni, să nu ne mirăm. Bătrânica nu s-a dat bătută şi, umflându-şi pieptul de aramă, a strigat după ajutor la OTV. De aici, faptele s-au derulat aproape fulgerător. O echipa a OTV a însoţit-o pe bătrânică la faţa locului, unde martora a indicat obiectivul cu o precizie de 20%. Pe drumul de întoarcere, deşi reporterii hotărâseră împreună cu doamna Nora ca a doua zi să înceapă săpăturile, bătrânica a dispărut la prima răspântie. Bănuiala că a fost pur şi simplu hăcuită capătă consistenţă. A doua zi, săpăturile au scos la inveală un pantof scâlciat de-al Elodiei şi o cizmă de damă, ceea ce confirmă că Elodia, uneori, purta şi cizme de cauciuc. Cât priveşte perechea de izmene putrede, acestea cu siguranţă i-au aparţinut asasinului care s-a debarasat de lenjeria intimă ca măsură de precauţie. De astăzi, încep căutările în cazul Doamna Nora! Lumea OTV-ului este în stare de şoc! Asasinilor, dacă n-aţi făptuit nelegiuirea, opriţi-vă! Şi voi aveţi bunicuţe!
Doamne, ocroteşte-i pe români!

Al. M

  2 Responses to “ŞOC ÎN LUMEA OTV”

 1. Din aceasta prezentare sa intelegem ca cei de la OTV au hacuit-o pe doamna Dora?
  Unde a ajuns presa din ziua de azi!

 2. Hey I am so excited I found your site, I really
  found you by mistake, while I was looking on Bing for something else, Regardless I
  am here now and would just like to say thanks a lot for a marvelous post
  and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I
  don’t have time to read it all at the moment but I have saved it and also
  included your RSS feeds, so when I have time
  I will be back to read more, Please do keep up the awesome jo.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)