May 132009
 
Victoriile spiritului sunt mai importante şi mai glorioase decât izbânzile militare, măcar şi pentru simplu fapt că reverberaţiile lor străbat ca o undă de lumină secolele în şir, străluminând generaţii după generaţii! Din acest punct de vedere, victoria de la Termopile pare o jalnică ceartă terminată cu bătaie între două cete de mahalagii, în raport cu explozia de lumină adusă seară de seară pe micile ecrane de dl. DAN DIACONESCU DIRECT. Desigur, forţele întunericului nu pot rămâne indiferente în faţa poveştilor de succes, lovind cu toată puterea tenebrelor lor în zorii oricărei vestiri! Să ne explicăm: Carevasăzică, fost de ajuns ca lumina reflectoarelor s-o scalde la OTV în tumultul furtunoaselor aplauze pe inegalabila Naomi, ca pionierii blestemaţi ai ocultei să-şi elaboreze în laboratoarele întunericului proiectul desfiinţării unei valori europene. Conspiraţia loveşte subtil, prin efectul bilei de biliard, folosindu-se cu prisosinţă de presa vândută şi masonică! Suntem informaţi că lectura celor câtorva fraze (dureros de adevărate şi simţite), scrise de noi, pe acest blog despre Naomi, a provocat un adevărat seism în lumea poliţienească din România. Mai mulţi generali şi-au prezentat demisiile, iar noua mână de fier (un Moş Teacă autentic) a fluierat în spatele Inspectoratului de Poliţie Adunarea Sergenţilor de Zi pe Unitate, zbierând atât de isteric, încât câtorva plutonieri majori le-au zburat instantaneu tablele de pe umeri. În esenţă, din discurcusul său agramat şi suburban nu s-ar alege aproape nimic, dacă n-ar semăna izbitor de mult cu o catilinară: “Până când o să dormiţi în cizme, miliţieni de doi bani, lăsându-l pe acest ţivil să cucerească Europa? Face-ţi ceva, că altfel, vă dau afară! Executarea!” Ăia au îngheţat în poziţia de drepţi şi apoi, normal, au ieşit în pas alergător la vânătoare. Nu mai pot scrie, mă doare inima; Au ieşit la vânătoare/Să vâneze căprioare! Căci Naomi are graţia şi gingăşia unei căprioare nevinovate! Ce citim astăzi în mizeria numită CANCAN?
„Travestitul Naomi a fost amendat de două ori într-o singură zi de acelaşi agent de circulaţie. După ce i-a dat amendă pentru că a traversat pe roşu, agentul l-a sancţionat pe homosexual si pentru consum de alcool în locuri publice.”
Dar n-a fost doar atât, pentru că umilirea celebrei dive trebuia să ajungă până la fibra cea mai sensibilă a feminitaţii sale. Ascultaţi:
“Prima data, politistul i-a scris celebrului homosexual o contravenţie în valoare de 65 de lei, după ce l-a surprins în timp ce traversa pe roşu. Pe numele său adevărat Florin Moldovan s-ar fi supărat atunci când angajatul Brigazii de Poliţie Rutieră i s-a adresat, din politeţe, cu “domnul Moldovan”. Cântăreţul travestit s-a grăbit să sublinieze că nu este “domn”, ci domnişoară.”
Aţi înţeles ordinăria? Ce deosebire există între acest miliţian ignorant şi păduchele de provincie Tarky? Niciuna! Carevasăzică, aceleaşi jigniri :„ homosexual”, „Florin Moldovan”, ” domnu Moldovan”, „ cântăreţul travestit”, călcându-i în picioare cu cruzime candoarea feciorelnică!
Surse apropiate ne-au relatat că, la baza acestor repetate demersuri de înjosire a unui star eclatant, se află Tarky! Cercul s-a închis, conspiraţia loveşte din nou. Naţiune fii deşteaptă!Vom lua atitudine!

Al. M.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)