Jun 032009
 
Acest articol este un pamflet
Ne intrigă faptul că absolut nimeni, dar nimeni! nu pomeneşte un cuvânt despre acţiunea criminală întâmplată în Piaţa Moghioroş!
Un factor destabilizator a dat drumul la un purcel în mulţime, ignorând faptul că animalul era cuprins de o cascadă de strănuturi gripale, dacă putem spune aşa. Criminalul sta și se râdea, în timp ce gospodine cu plase în mâini, pensionari în șoșoni și mame cu prunci în brate fugeau de-și scoteau ochii! Porcul a trecut ca o rachetă prin mulțimea panicată împroșcându-i pe toți (prin nările râtului) cu virusul ucigaș. Ne întrebam; unde era Politia? Cum își făcea ea datoria? În ce țară trăim?

Al. M.

  2 Responses to “Gripă porcină în parcul Moghioroş”

  1. Va rog sa nu mai publicati astfel de comentarii alarmiste care au rolul sa ne faca sa nu ne mai ducem la vot.Am fost de fata la actiunea cu pricina si pot sa va spun ca articolul este o inventie.Astfel, cetateanul a lansat nu unul ci 2(doi) porci, vopsiti in culorile UE, dar numai cel mic stranuta.Multimea nu fugea speriata decat in inchipuirea autorului,ea se grabea ca incepea o telenovela pe Acasa TV.Am vazut si eu baba care a cazut intr-o gura de canal neastupata dar echipajul Salvarii si-a facut datoria ridicand-o atat pe baba cat si porcul delict care se afla langa canal si ducandu-i intr-o directie necunoscuta.Nu cred ca stirea ca o noua victima a fost depistata in Capitala are vreo legatura cu intamplarile din piata Moghioros

  2. O doamna spunea……
    Nu stiu de ce toata lumea este uimita de eveniment, ca si cum prin parcul respectiv nu sunt niciodata, metaforic vorbind, animale.
    Porcii amintiti de dl,in comentariul anterior, trebuie subliniat ca nu erau imbracati modern, erau de la tara.Vopsirea lor in culorile UE,nu a reusit sa-i incadreze intr-un trend…….de moda, desigur. Lucru grav, nu stim daca avea purcelul geanta Louis Vuitton si de ce valoare era. Asta ar explica dorinta celor din parc sa prinda animalul si sa atinga geanta, o raritate in Parcul Moghioros, sau nu?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)