Jan 242011
 

Căutam zilele trecute detalii despre o tabletă. Am scris câteva cuvinete despre ea: AllDro al celor de la Allview Braşov. Astfel folosindu-l pe colegul Google, am ajuns pe mai multe pagini. Una dintre ele, forumul softpedia, găzduia o discuţie despre maşini şi despre carputer – aşa se numeşte computerul de maşină(?!).

Mai precis, un domn bine dorea să îşi instaleze un computer în maşină, la care să monteze un monitor touchscreen şi pe care să îl lege un sistem audio puternic. Nu pot pricepe în ruptul capului nevoia de aşa ceva, dar pe de altă parte fiecare om cu păsărica lui (unii cu stoluri). Am văzut şi eu un videoclip în care unii tipi din america ,care se ocupau de tuningul auto, au montat un ipad în bordul unei maşini. Totul arată extraordinar de bine.

Dar trebuie ţinut cont că oamenii aceia erau profesionişti.

Ce dorea omul nostru de pe forumul softpedia? Domnul tedeu dorea:

* un calculator (unitatea centrală a PC-ului) sub scaunul din dreapta al maşinii,

* un touch screen înglobat în bordul maşinii (chiar retractabil din câte am înţeles)

* un soft de tip media center care să poată fi instalat pe calculator,

* totul legat la un sistem de sunet performat.

Totul în 800 de dolari (US chiar) şi să poată fi montat de minunata lui persoană în faţa blocului.

Ei bine, până aici totul ţine de stolul de păsărele al fiecăruia. Dar urmează cireaşa de pe tort. Ghiciţi ce maşină are…

Nu, nu este Mercedes, este MATIZ.

Pentru cei curioşi până unde poate duce… ei bine nici nu ştiu cum să numesc acest atribut al unor oameni, restul detaliilor le găsiţi pe forumul softpedia. Link.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)